Cruise & Observeer

Stop met leven uit je koffer!!Het is niet geheel vreemd dat een marineman wordt aangetrokken door de zee, maar als je dit ook nog eens met anderen kunt delen, dan  is dat toch het mooiste wat er  is. Sinds mijn twintigste reizen wij (samen met echtgenote) de hele wereld rond, maar na een zeer ernstig busongeluk in Zuid-Afrika, zijn wij gaan zoeken naar een goed vergelijkbaar alternatief, waarbij je niet snel het risico loopt om op één oor te gaan liggen (uitzonderingen daargelaten, natuurlijk).


Vanaf dat moment zijn wij intensief cruise reizen gaan maken en dan is het niet meer uit de koffer leven, want  nadat de koffers zijn uitgepakt is de hut rondreis gereed, want dit varende hotel reist tenslotte met je mee. Deze manier van reizen is zeer rustgevend, want overdag kan je de gehele dag genieten van je dagelijkse nieuwe bestemming en ga je op ontdekking. Na een vermoeide of ontspannen dag (niets hoeft, alles mag) is het wachten op het volgende hoogtepunt, waarbij de smaakpapillen "tijdens het diner"  een vreugdedansje kunnen maken.


Bij  diverse reizen zijn er ook een aantal zeedagen, m.a.w. genieten van alle luxe mogelijkheden aan boord. In mijn (ons) geval relaxen.


Ontdek;1

2

3

4

5

WELKE REDERIJ VOLDOET AAN UW WENSEN

WAT IS VOOR U DE MEEST GESCHIKTE HUT

OPEN SEATING OF EERSTE/TWEEDE ZITTING RESTAURANT

EXCURSIES D.T.V. REDERIJ OF ZELF ORGANISEREN

WANNEER KAN IK DE REIS HET BESTE BOEKEN


Ik hoor vaak  kreten als: ik ben nog niet zo oud, het is veel te duur, ik zou me vervelen, ik ben niet zo van die formele avonden en wij hebben kinderen, maar geloof me, er is voor ieder wat wils in iedere prijsklasse met slechts één nadeel, het is namelijk zeer verslavend. Voor diegene die niet willen vliegen of zo min mogelijk, hebben natuurlijk ook heel veel profijt bij reizen die vanuit Nederland vertrekken.


Ik werk niet voor een reisorganisatie, maar heb mezelf in de loop der jaren als  ervaringsdeskundige ontwikkeld, zodoende ben ik op advies van anderen een onafhankelijk adviseur in cruise reizen geworden, met name voor de beginnend cruise liefhebber dan wel de gevorderde reiziger die behoefte heeft aan een aanvullend advies. Reizen kunnen ook op verzoek worden gemonitord, dit i.v.m. de dagprijs, die sterk afhankelijk is van vraag en aanbod.


Cruise reizen is een must voor fotografen onder ons, want opnamens vanuit zee zijn vaak niet te evenaren (zie gevoegde resultaten)
Kosten


Afhankelijk van de vraagstelling, kan deze oplopen

(zeker bij maatwerk)


Standaard  €25 (inclusief BTW)


Hier kunt u mij gemakkelijk een e-mail toesturen.

Laat eventueel ook uw telefoonnummer achter,

zodat ik uw vragen  ook telefonisch kan beantwoorden?


hans@bartelsman-maritiem.nl

KvK: 62671529

BTWnr.: NL001144682B14